Cineclub Adler presenta: Brava


Dijous 8 de febrer 21 h

Teatre de Lloret

5 €

Compra d'entrades

 

Roser Aguilar, 2017

País: Catalunya

Durada: 91 min

Projecció en DCP

Cinema català

 

Sinopsi:

La vida de la Janine sembla anar bé fins que pateix un assalt al metro i tot s’ensorra. Tractant de fugir del seu turment interior, escapa al poble on viu el seu pare intentant ocultar les seves ferides. No obstant això, allà, lluny de trobar la pau, s’acostarà al seu costat més fosc

Brava és l’esperat segon llargmetratge de Roser Aguilar, directora catalana que deu anys enrera ja ens va sorprendre amb Lo mejor de mí, primer d’una llarga llista de films dirigits per dones que han capgirat de cap a peus el cinema produït a casa nostra.

Projecció emmarcada dins el cicle Cinema i dona, activitat coorganitzada amb l’Associació de Dones l’Aurora.

Amb la presencia de Roser Aguilar, directora del film. En acabar la projecció, Cineclub Adler i Teatre de Lloret coordinaran un col·loqui amb l’Associació de Dones l’Aurora al vestíbul del teatre.

Pel·lícula presentada al Festival de Màlaga 2017.

 

Què n’han dit:

Brava també és una pel·lícula sobre una dona que pren consciència de la seva condició i de l’opressió que la societat exerceix damunt les dones.” (Àngel Quintana, Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona)

 “Un film sincer i dur, valent en la seva aposta per tornar a incidir en l’extrema fragilitat de la nostra naturalesa.” (Dimas Rodríguez, Butxaca)

 

 

      

Comparteix-ho