Cineclub Adler presenta: Burning


Dijous 31 d'octubre 21 h

Teatre de Lloret

5 €

Beoning / Burning (Lee Chang-dong, 2018) País: Corea del Sud. Durada: 148 min. Projecció en DCP. VOSE.

 

Sinopsi:

En Jong-su és un jove fill de pagès i aspirant a escriptor que es retroba amb la Hae-mi, una antiga veïna del poble amb qui inicia una aventura. Ella ha de marxar a l'Àfrica i confia en Jong-su perquè tingui cura del seu petit apartament i d'un gat que el noi no arriba a veure mai. En tornar, la Hae-mi li presenta un jove enigmàtic que es fa dir Ben.

Vuit anys després de Poesia, el sud-coreà Lee Chang-dong adapta una història curta d'Haruki Murakami, Graners en flames, que sembla feta a mida del seu univers fílmic. Deixeu-vos endur pel film més fascinant que us proposem aquesta temporada!

 

Premis:

Film guardonat amb el premi FIPRESCI del Festival de Canes.

 

Què n'han dit:

“Aquest film, que parteix d'un to romàntic, distès, proper a Annie Hall, acaba amb una sobrietat formal i amb un poder metafòric digne de Tarkovsky" (Esteve Soler, Regió7)

 

“Amb poques pel·lícules (Oasis, Poetry, Secret Sunshine...) i una insòlita carrera com a polític (va ser ministre de Cultura del seu país), Lee s'ha consolidat com un dels cineastes més potents del panorama actual" (Eulàlia Iglesias, Play)

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

 

 

        

 

 

  

Comparteix-ho