Cineclub Adler presenta: Después de la tormenta

Del director japonès Hirokazu koreeda


Dijous 9 de març 21 h. Temporada 2017

5 €

Compra d'entrades

Umi yori mo mada fukaku / After the Storm (Hirokazu Koreeda, 2016) País: Japó. Durada: 115 min. Projecció en DCP. VOSE.

 

Sinopsi:

Tot i haver començat una prometedora carrera d’escriptor, Ryota va de desil·lusió en desil·lusió; després de divorciar-se, dilapida en el joc els diners que guanya com a detectiu privat i, és clar, té problemes per pagar la manutenció del seu fill. En morir el seu pare, però, tot canvia: decideix refer la seva vida, guanyar-se novament la confiança de la família i tornar a formar part de la vida del seu fill.

Drama familiar sobre la vida quotidiana, dirigit amb solvència per Hirokazu Koreeda (Nadie sabe, Still Walking, De tal padre, tal hijo), un dels autors més importants del cinema japonès contemporani. 

 

Premis:

Pel·lícula guanyadora del Mirall d’Argent en el festival d’Oslo Films from the South 2016.

 

Què n’han dit:

“Si fins i tot en les seves pel·lícules més crues hi ha una esperança, aquesta no hi pot mancar en una pel·lícula feta amb la idea que no podem desfer allò que hem fet, però que podem fer coses millors”. (Imma Merino, Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona)

 “A Después de la tormenta destaca el mestratge del cineasta japonès per filar una història que anteposa l’amor i el respecte pels més grans i, d’alguna manera, la capacitat per reconèixer els errors del passat”. (Dimas Rodríguez, Butxaca)

 

 

       

Comparteix-ho