Cineclub Adler presenta: Estiu 1993

Carla Simon, 2017


Dijous 20 de juliol 21 h

Gratuït amb invitació. Les entrades es recullen al Museu del Mar i al Puntet

Compra d'entrades

 

Cinema de Festa Major

País: Catalunya.

Durada: 100 minuts

Projecció en DCP. VOC.

Presentació a càrrec de Fermí Reixach 

 

Sinopsi:

Frida, una nena de sis anys, afronta el primer estiu amb la seva nova família adoptiva després de morir la seva mare. Lluny del seu entorn proper, en ple camp, la nena haurà d'adaptar-se a la seva nova vida.

El film, basat en part en la infància i els records de la seva directora, està protagonitzat per Laia Artigas, en el paper de Frida, i al repartiment també hi apareixen Bruna Cusí (Incerta glòria), David Verdaguer (10.000 km) i el lloretenc Fermí Reixach, entre més actors.

 

Premis:

Pel·lícula guanyadora del premi a la Millor opera prima i el Gran Premi del Jurat Internacional a la Secció Generation Kplus de la Berlinale 2017, així com de la Bisnaga d'Or del Festival de Màlaga 2017.

 

Què n’han dit:

“Film delicat i emocionant, un viatge al món de la infantesa marcat per la sensibilitat i intel·ligència emocional d’una directora que explica la història que la defineix”. (Xavi Serra, Ara)

“La recerca de l'autenticitat converteix Estiu 1993 en la millor pel·lícula catalana que s'ha rodat sobre la infantesa i en una de les poques produccions audiovisuals sobre el món rural català que respira autenticitat”. (Àngel Quintana, El Punt Avui)

 

 

      

 

 

Comparteix-ho