CINECLUB ADLER PRESENTA: LES DISTÀNCIES


Dijous 17 de gener de 2019. 21:00h

Teatre de Lloret

5€

Sinopsi:

L'Olivia, l'Eloi, en Guille i l'Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu amic Comas, que fa 35 anys. Durant el cap de setmana, el grup s'anirà desgranant, qüestionant-se el sentit de l'amistat i enfrontant-se a la decepció que suposa acceptar que la vida no és com pensaven que seria quan eren més joves.

Comencem temporada amb Les distàncies, demolidora crònica del desengany d'una generació que no ha vist complertes les seves expectatives. La pel·lícula, que amb tres premis (pel·lícula, direcció i actriu) fou la gran triomfadora del darrer Festival de Màlaga, és una de les favorites als Premis Gaudí d'enguany.

Les distàncies (Elena Trapé, 2018) País: Catalunya. Durada: 99 min. Projecció en DCP. Cinema català.

Premis:

Pel·lícula guardonada amb els premis a Millor pel·lícula, direcció i actriu al Festival de Màlaga i nominada a set Premis Gaudí

 Què n’han dit:

Les distàncies plasma les frustracions generades per la crisi econòmica que va obligar una generació educada per a l'èxit a estancar-se en un punt mort.” (Eulàlia Iglesias, Play)

 “excel·leix en un treball de guió extremadament depurat, amb esplèndids diàlegs, però amb la capacitat sempre que tot flueixi amb naturalitat, amb aparença d’espontaneitat. És una pel·lícula sincera, directa revel·ladora.” (Paco Vilallonga, Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona)

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

 

 

Comparteix-ho