Cineclub Adler presenta: O que arde

Temporada 2020


Dijous 5 de març 21 h

5 €

O que arde (Oliver Laxe, 2019) Galícia. Durada: 85 min. Projecció en DCP. VOSC.

 

SINOPSI 

Després de complir condemna per haver provocat un incendi, l'Amador torna a casa, un poblet perdut de les muntanyes de Lugo, on tornarà a conviure amb la seva mare, Benedicta, la seva gossa Luna i les seves tres vaques. Les seves vides transcorren al ritme assossegat de la naturalesa, fins que tot canvia quan un foc violent arrasa la zona.

Després de Mimosas, western contemplatiu que ja vam poder gaudir al cineclub, Laxe s’endinsa en la natura exuberant dels boscos de Galícia per oferir-nos una experiència sensorial difícil d’oblidar.

 

Premis:

Film guardonat amb el Premi Especial del Jurat de la secció Un Certain Regard del Festival de Canes. Film nominat als Goya.

Què n'han dit:

“Laxe, cineasta d'ascendència gallega que va rodar els seus anteriors films al Marroc, retrata Galícia com un territori mític, sotmès a ritmes cíclics de destrucció i regeneració." (María Adell Carmona, Play)

 “Ens trobem davant d'una reflexió serena i profunda al voltant d'un món rural que ha estat perdut i abandonat. Un món que està essent destruït." (Àngel Quintana, Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona)

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

 

 

    

Comparteix-ho