CINECLUB ADLER PRESENTA: UNA MUJER FANTÁSTICA


Dimarts 30 d'abril de 2019 21.00h

Teatre de Lloret

Gratuït amb invitació. Es poden recollir al Museu del Mar, al puntet o al centre cívic del Rieral.

SINOPSI:

La Marina, una jove cambrera i aspirant a cantant, i l'Orlando, l'amo d'una impremta, planegen un futur junts. Quan l'Orlando mor sobtadament, la Marina es veu obligada a enfrontar-se a la seva família i la societat per demostrar qui és ella: una dona complexa, forta, honesta... fantàstica.

Complementem l'estrena de Kassandra al Teatre de Lloret amb la projecció d'Una mujer fantástica, melodrama trans d'una gran inventiva visual que ha sorprès allà on s'ha vist.

Una mujer fantástica (Sebastián Lelio, 2017) País: Xile. Durada: 104 min. Projecció en DCP. VOE.

Premis:

Pel·lícula guardonada amb el Premi Oscar a la millor pel·lícula de parla estrangera, així com el Goya a la millor pel·lícula iberoamericana.

Què n’han dit:

“La humanitat està travessant una crisi relacionada amb els límits de l'empatia i allò que es considera o no legítim. En la pel·lícula, l'únic personatge que no té un problema amb Marina, la protagonista, és el gos. Una mujer fantástica parla de la situació per la qual passa una dona trans, però ressona per una crisi de valors més general, i per això emociona.” (Sebastián Lelio)

“Una de les virtuts de la pel·lícula és precisament aconseguir que la singularitat de la Marina només estigui en la mirada de l'altre, censuradora i hostil, perquè ella viu la seva identitat sense fer escarafalls, amb el cap ben alt.” (Sergi Sánchez, Time Out Barcelona)

 

 

Comparteix-ho