Cineclub Adler presenta: Caras y lugares

Visages Villages (Agnès Varda i JR, 2017) País: França. Durada: 94 min. Projecció en DCP. VOSE.


Dijous 11 d'octubre 21 h

5 €

Sinopsi:

La veterana cineasta Agnès Varda i el jove fotògraf i artista gràfic JR recorren la França rural en una furgoneta reconvertida en estudi fotogràfic. L'objectiu és molt senzill: conèixer el paisatge i la seva gent, intercanviar idees i històries, fotografiar aquestes persones, mostrar després les imatges al carrer i veure quines reaccions provoquen.

 A mig camí entre el documental i la ficció, aquesta emotiva pel·lícula ens regala l'oportunitat d'acompanyar Varda i JR en una peculiar road movie que esdevé tota una celebració de la vida i l'art; un film humanista que no s'entendria sense l'intercanvi de mirades que aporta la feliç trobada entre dos artistes singulars.

Premis:

Pel·lícula guanyadora del Premi al Millor Documental dels Premis Lumière, dels Independent Spirit Awards i del Cercle de Crítics de Nova York. Pel·lícula nominada al Millor Documental dels Oscar 2018.

Què n’han dit:

“Film humanista, lúdic, ple d'enginy, que celebra la vida i el poder de la imaginació amb la idea que la creació, en què participen tots els qui hi intervenen, ajuda a viure en un món convuls” (Imma Merino, Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona)

 “Un exercici de llibertat creativa i compromís social absoluts, nascut de la trobada entre Varda i el fotògraf i artista visual J.R.” (Bernat Salvà, El Punt Avui)

 

  

    

Comparteix-ho