Cineclub Adler presenta: Carmen y Lola

Cicle cinema i dona


Dijous 13 de desembre 21 h

5 €

Sinopsi:

La Carmen és una adolescent gitana que viu a l'extraradi de Madrid. Com altres gitanes, està destinada a viure una vida que es repeteix generació rere generació: casar-se i criar tants nens com sigui possible. Però un dia coneix la Lola, una gitana poc comú que somia anar a la universitat, dibuixa grafits d'ocells i és diferent.

La tercera edició del cicle Cinema i dona arrenca amb una història de primers amors en contextos difícils, un film honest i lliure que només pot enutjar aquells qui encara no són capaços d'assumir la realitat del món d'avui dia.

Projecció emmarcada dins el cicle Cinema i dona, activitat coorganitzada amb l'Associació de Dones l'Aurora.

 

En acabar la projecció, Cineclub Adler i Teatre de Lloret coordinaran un col·loqui amb l'Associació de Dones l'Aurora al vestíbul del teatre.

 

Premis:

Pel·lícula presentada a la Quinzena de Realitzadors de Canes 2018 i guardonada amb el Premi del Públic del Festival Cinespaña de Tolosa 2018.

 

Què n’han dit:

“Estem davant d'una pel·lícula necessària i urgent, que sacseja i remou per la seva transparència i honestedat (…) Entre el documental i la ficció, transmet una autenticitat que feia temps que no vèiem al cinema.” (Beatriz Martínez, TimeOut Barcelona)

 

“La pel·lícula d'Echevarría parla de l'emoció del primer amor, quan la urgència per fer-li un petó a l'estimada (o l'estimat) pertorba la ment i el cos.” (Paula Arantzazu, Play)

 

Carmen y Lola (Arantxa Echevarría, 2018) País: Espanya. Durada: 103 min. Projecció en DCP. VOE.

 

     

Comparteix-ho