GIRA PÍNDOLES - MICROTEATRE FORA DEL TEATRE

Una experiència sorprenent: 3 espectacles de 15 minuts en 3 espais diferents.


Dissabte 30 de març de 2019 21:00 h

Teatre de Lloret

6€

Compra d'entrades

En 3 racons sorpresa del teatre.

Dissabte 30 de març a les 21.00h celebra el Dia Mundial del teatre amb aquesta experiència teatral única i diferent.

Un vespre per veure tres espectaclesdel Festival Píndoles 2018: DUÉRMETE NIÑO, L'INCREÏBLE HOME BALA i AQUEST SOL, HI ÉS PER A TOTS?

AQUEST SOL, HI ÉS PER A TOTS: La vida tranquil·la d'un home es capgira quan una bomba cau sobre casa seva. La Guardia Costera Italiana i Les Forces Armades de Malta reben trucades de socors des d'una barcassa al mig del Mediterrani. Quina és la seva reacció?

Guerra, exili i auxili són els temes d'actualitat propera, candent i cíclicament històrica que es toquen en aquesta obra teatral -creada lliurament a partir de les converses telefòniques filtrades pel diari L'Espresso el 2017, fragments de Mercè Rodoreda i la cançó Marxar de Guillem Ramisa- que vol mantenir la memòria viva.

L'INCREÏBLE HOME BALA: La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d'esdeveniments fugaços i vertiginosos, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor. Senyores i senyors, passin i vegin; la meva història és tan veloç, que si més no, els asseguro que no els faré perdre el temps!

DUÉRMETE NIÑO: "Ja dormiu bé? Et dorm? Quina cara que fas, eh...Ui, i dorm amb vosaltres? I quan teniu temps per...".Diuen que tenir fills et canvia la vida. Però, i si puguessis tirar enrera? I si algú tingués la clau per fer-ho? I si apretant un botonet ho puguessis parar tot? Tornar enrera, sense haver de donar cap mena d'explicació...

 

Comparteix-ho