Les Cartes de Victor Català

Cia. DDT Teatre


Dissabte 19 de maig 21 h

Teatre de Lloret

Gratuït amb invitació

 

Lloc: Museu del Mar 

Monòleg

Entrada gratuïta fins a completar l'aforament. 

 

Sinopsi:

En motiu de la celebració de La Nit dels Museus, l’actriu Teresa Gelpí ens presentarà al Museu del Mar la peça teatral Les cartes, una peça escrita per Víctor Català (Caterina Albert) que la companyia DDT Teatre va convertir en un monòleg.

Un treball estrenat per la companyia DDT Teatre l’any 1992 i que no s’ha deixat de representar mai.

 

Fitxa artística:

Teresa Gelpí i Pep Massanet.

Direcció: Jep Sánchez Minobes. 

 

“La Madrona conta la seva vida per vuit duros. Aquest acte impúdic, en canvi, es transforma en un gest d'amor, perquè en la força dels sentiments hi ha la grandesa dels homes malgrat les limitacions i els obstacles”.

Text de Natàlia Molero  (Girona2 de desembre de 1959 - Girona26 de juliol de 2015) en el programa de mà de Les cartes en la seva estrena.

 

“En general, es considera el monòleg com el caganiu dels gèneres dramàtics... se'l considera com una fotesa sense importància destinada només a escurçar un entreacte massa llarg o a reomplir un programa de benefici. Jo no participo d'aquest desdeny; tot al contrari, confesso que tinc una feblesa pel monòleg i que el considero un gènere tan susceptible de perfecció i d'importància artística com qualsevol altre dels gèneres teatrals.” 

Víctor Català

 

La Nit dels Museus

Una de les activitats principals de la celebració del Dia Internacionals dels Museus és la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa que arriba enguany a la seva catorzena edició i que se celebra la nit el dissabte 19 de maig. Durant aquesta nit, diversos museus de Catalunya obriran les portes més enllà de la mitjanit amb diverses propostes lúdico-culturals. 

 

Activitat gratuïta – Places limitades. Reserva d’entrades al Museu del Mar 972 36 44 54 o al Web: patrimoni.lloret.cat

 

 

Comparteix-ho