CICLE NITS DE PIANO "AMB ESPERIT DE DONA": EMMA STRATTON (JOVE TALENT)

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA MÚSICA DE LLORET 

CONCERT DEDICAT A LES PUNTAIRES DE LLORET


Divendres 13 de maig 20 h

Teatre de Lloret

Entrada general :10 € / Preu Jubilats: 8 €

VENDA D'ENTRADES: http://entrapol.is/eq4f3

També a la taquilla del Teatre 1 hora abans del concert. 

 

Obres de repertori pianístic. 

L'Emma Stratton interpretarà obres de J. Haydn, L.v. Beethoven, F. Schubert i F. Liszt.

 

CURRÍCULUM

Va néixer l’any 1999 i és de Pals (Baix Empordà). Inicia els seus estudis de piano als 6 anys a l'Escola de Música de Palafrugell amb Gemma Valmanya i, a partir dels 10 anys, continua a l'Acadèmia Marshall de Barcelona amb Carlota Garriga.

Del 2017 al 2021 estudia el grau superior d'interpretació de piano amb Vladislav Bronevetzky a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) on es gradua amb matrícula d’honor en interpretació pianística i música de cambra.

Ha rebut classes magistrals dels pianistes: Jordi Camell, Josep Colom, William Cuthbertson, Gennady Dzyubenko, Carles Lama, Luis Fernando Pérez, Raimon Garriga, Luiz de Moura, Maria João Pires, Stanislav Pochekin, Rafael Salinas, Alba Ventura, Marta Zabaleta i també de Dimitri Kaprin en el Conservatori Tchaikovsky de Moscou.

Ha rebut classes de música de cambra de Rubén Herrera, Quartet Casals, Trio Guarneri i Kennedy Moretti.

Ha estat convidada a participar en reconeguts festivals com el Festival “Clasclas” de Galícia, el Festival Internacional de Música Clàssica de St. Fruitós de Bages, La Schubertíada de Vilabertran i ha ofert concerts organitzats per Joventuts Musicals i altres entitats culturals, actuant a diversos auditoris i teatres de Catalunya i altres ciutats d’Espanya i Alemanya.

Premis rebuts:

- Concurs d’Interpretació Musical del Conservatori Isaac Albéniz de Girona (2015-2016-2017), Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya de Vilafranca del Penedès (2017), Concurs Internacional Isaac Albéniz de Camprodón (2018) i Concurs Internacional de Música de Les Corts de Barcelona (2020).

Beques obtingudes:

Sociedad de Artistas y Ejecutantes de España (AIE): beca d'especialització per a classes magistrals de piano (2018-2019). Fundació Anna Riera: beca d'excel·lència per a joves promeses (2020-2021). Escuela Superior de Música Forum Musicae de Madrid: beca per assistir al curs d’estiu 2022.

Actualment està cursant els seus estudis de màster d’interpretació pianística a la Hochschule für Musik und Theater de Hamburg (Alemanya) amb el professor Aleksandar Madzar.

 

www.amicsmusicalloret.org

 

Comparteix-ho