Cineclub Adler presenta: Ainhoa, yo no soy esa

Cinema i dona


NOVA DATA A DETERMINAR

5 €

*ATENCIÓ: Aquesta pel·lícula ha quedat ajornada en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Lloret de Mar, per pal·liar els efectes del Coronavirus.

LA NOVA DATA DE LA PEL·LÍCULA ENCARA ESTÀ PER CONCRETAR.

 

Disculpeu les molèsties.

 

 

Ainhoa, yo no soy esa (Carolina Astudillo, 2018) País: Catalunya. Durada: 98 min. Digital. VOE.

 

SINOPSI

Ainhoa Mata va néixer en el si d'una família que va filmar, gravar i fotografiar la seva vida quotidiana durant molts anys. Durant l'adolescència, va començar a escriure el que no va voler explicar-li a ningú. Els diaris, que va conservar fins a la seva mort, descriuen una dona diferent de la que van conèixer els seus familiars i amics, i també tracten una infinitat de temàtiques relacionades amb l'experiència femenina.

Cloem el cicle Cinema i dona d'enguany amb un assaig documental sobre les dones que escriuen i, alhora, una reivindicació de la creació com a via d'exploració i resistència. Una crònica alternativa a la història oficial espanyola dels 90, explicada des d'un punt de vista íntim i feminista.

Projecció emmarcada dins el cicle Cinema i dona, activitat coorganitzada amb l'Associació de Dones l’Aurora.

 

Premis:

Film guardonat amb la Bisnaga de Plata al Millor Llargmetratge Documental del Festival de Màlaga.

Què n'han dit:

“En la seva intensa i dramàtica narració, la directora ens reivindica la memòria d'algú molt desconegut socialment, una ciutadana més. Gran mèrit en el camp del retrat i les biografies, ja que la majoria d'elles busquen mites, herois, persones famoses pels seus fets, ja siguin positius o negatius. la realitzadora s'atreveix a escriure sobre algú a qui només els seus afins li van prestar atenció, com passa amb la majoria dels ciutadans, i demostra una capacitat literària i narrativa digna d'un gran assaig." (Miquel Martí Freixas, Blogs&Docs)

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

 

 

  

 

Comparteix-ho