CINECLUB ADLER PRESENTA: DEMON


Dijous 21 d'octubre 21 h

4 €

“Demon” (Marcin Wrona, 2015) Polònia. 93 min. VOSC. Arxiu digital. 

Sessió de FilmoXarxa

 

SINOPSI:

Python i Janet reben com a regal de casament unes terres on construir la seva llar. En preparar el terreny per a la futura casa, el noi troba uns ossos humans. Serà el primer d’una sèrie de fets estranys que culminaran amb la irrupció d’un turbulent esperit a les núpcies.

A pocs dies de Tots Sants, un film amb mals esperits vist a Toronto i Sitges.

Què n’han dit?

"Demon és una pel·lícula magnífica: tragèdia coral, comèdia coral, drama infinit sobre aquest monstre anomenat Europa que va decidir que el segle XX seria catastròfic i que és incapaç de redreçar el segle XXI." (Xavier Cervantes, Delozombie)

"Tragicomèdia brillant que parteix d’un detonant propi del cinema terror per parlar sobre la desmemoria d’un dels capítols més incòmodes de la història polonesa: la destrucció del món jueu durant l’ocupació alemanya." (Ricard Planas, Les Males Herbes)Python i Janet reben com a regal de casament unes terres on construir la seva llar. En preparar el terreny per a la futura casa, el noi troba uns ossos humans. Serà el primer d’una sèrie de fets estranys que culminaran amb la irrupció d’un turbulent esperit a les núpcies.

 

 

Comparteix-ho