Cineclub Adler presenta: El meu primer festival. En Gira

Cinema infantil de Festa Major. Gratuït


Diumenge 24 de novembre 17.30 h

Gratuït

Teatre de Lloret de Mar

Idioma: Català

Durada:90 minuts

Entrada: Gratuïta fins esgotar aforament

A partir de 7 anys

 

SINOPSI:

El meu primer festival és un festival internacional de cinema per a infants; una activitat familiar que, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d'arreu del món i de tots els temps, vol contribuir a la difusió d'un cinema plural i creatiu, pensat amb l'objectiu d'entretenir i educar, estimular la imaginació i la creativitat, així com despertar l'esperit crític dels infants.

Sessió presentada pel Sr. Claqueta, mestre de cerimònies oficial del festival, que un any més dinamitzarà les votacions del públic i donarà veu als espectadors més petits. Com cada any, infants de diferents poblacions catalanes participaran en paral·lel a les votacions per escollir els millors curtmetratges de l'edició d'enguany.

Veniu i decidiu amb els vostres vots el Premi del Públic 2019!

Activitat especialment recomanada per a infants de més de 7 anys. Reserva de localitats al Museu del Mar, al centre cívic del Rieral i al Teatre de Lloret.

 

 

Amb el suport de la regidoria de Cultura i el departament de Festes de l'Ajuntament de Lloret de Mar, així com de Nova Ràdio Lloret

 

 

 

 

Comparteix-ho