CINECLUB ADLER PRESENTA: EL REINO ANIMAL

TÍTOL ORIGINAL: LE RÈGNE ANIMAL-THE ANIMAL KINGDOM. THOMAS CAILLEY, 2023. FRANÇA.130 min. VOSE. PROJECCIÓ EN DCP. SESSIÓ SENSE NUMERAR


Divendres 31 de maig. 20.30 h

Teatre de Lloret

5 €

Sinopsi:

En un món afectat per una onada de mutacions que poc a poc van transformant alguns humans en animals, en François malda per salvar la seva dona, afectada per aquesta misteriosa malaltia. Mentre la societat es veu abocada a un nou ordre, iniciarà amb l'Emile, el seu fill de 16 anys, una recerca que els cambiarà la vida per sempre.

Film presentat a Una certa mirada del Festival de Canes i guardonat amb el Premi als Millors efectes especials, visuals o de maquillatge del Festival de Sitges.

Què n’han dit:

"Gran part del film pot semblar familiar: criatures híbrides en la tradició de L'illa del Dr. Moreau, desagradables transformacions corporals com a La mosca, fins i tot indicis d'imatgeria superheroica a l'estil d'X-Men. El que és notable, però, és com de bé ho encaixa tot i amb quina ambiciosa escala ho fa." (Jonathan Romney, Screen International)

"Una pel·lícula extraordinària que es pot veure com un conte moreaunià, una faula ecologista, una distopia social i, també, un melodrama familiar sobre la diferència. 'El reino animal' és un film ple de poesia, d'amor, de reflexió i d'emoció." (Joan Millaret Valls, Cinemacatala.net)

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i la Diputació de Girona.

Comparteix-ho