CINECLUB ADLER PRESENTA: EL SOL DEL FUTURO

TÍTOL ORIGINAL: IL SOL DELL'AVVENIRE -A BRIGHTER TOMORROW. NANNI MORETTI, 2023. ITÀLIA. 95 min. VOSE. PROJECCIÓ EN DCP. SESSIÓ SENSE NUMERAR.

 


Dijous 4 d'abril 20.30 h

Teatre de Lloret

5 €

Sinopsi:

En Giovanni, cineasta italià de renom, es disposa a començar el rodatge d’un fresc polític. Però entre el seu matrimoni en crisi, el coproductor francès a punt de fer fallida, la seva filla que l'abandona i el món del cinema que canvia, sembla que tot se li gira en contra. Trobant-se a la corda fluixa, però amb la il·lusió d'un futur radiant, en Giovanni haurà de replantejar la manera de fer les coses. Film presentat a la secció oficial del Festival de Canes.

Què n’han dit:

"Moretti ha canviat la vespa de 'Caro diario' (1993) pel patinet elèctric, però continua recorrent els carrers de Roma interrogant-se sobre què se'n va fer, de les esquerres, i defensant la resistència d'un cert cinema d'autor en el panorama contemporani. I ho fa amb més bona forma que mai." (Eulàlia Iglesias, Ara)

"Un film melancòlic i desencisat, en consonància amb un cineasta i una generació que sembla acomiadar-se del cinema, rematat, però, per un final exultant i esperançador, un cant a la col·lectivitat en marxa." (Joan Millaret Valls, Cinemacatala.net)

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i la Diputació de Girona.

Comparteix-ho