CINECLUB ADLER PRESENTA: VARDA POR AGNÈS

Cinema i dona


Dissabte 13 de març 18 h

5 €

Varda par Agnès (Agnès Varda, 2019). País: França. Durada: 115 min. Projecció en DCP. VOSE.

 

SINOPSI:

Emmarcada dins els actes al voltant del 8 de març, presentem una sessió única —i, per tant, especial— del cicle Cinema i dona amb la que retem homenatge a l'enyorada Agnès Varda, figura rellevant de la història del cinema i referent indiscutible del cinema feminista.

Varda por Agnès és la versió cinematogràfica d'un documental en dos capítols per a la cadena Arte; un film que segueix la trajectòria de Varda a través d'una xerrada de la mateixa cineasta i multitud de fragments de la seva extensa obra. Jacques Demy, els gats, els colors, les platges, les patates en forma de cor... Tot l'univers de Varda en un sol film!

Film presentat al Festival de Berlín i al BCN Film Fest.

 

QUÈ N'HAN DIT:

"El títol de la pel·lícula recull la naturalesa dual d'una obra on abunden els miralls: l'ésser humà i el seu reflex com a paral·lelisme de la relació entre documental i ficció, entre realitat i (auto)representació, entre la dona (Agnès) i l'artista (Varda)." (María Adell Carmona, Ara)

"Fem pel·lícules per a mostrar-les. En el fons, hem de saber per què ens dediquem a aquest ofici." (Agnès Varda)

 

Projecció emmarcada dins els actes al voltant del 8 de maig. Activitat coorganitzada amb l'Associació de Dones l'Aurora i la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

 

Comparteix-ho