CONCERT DE NADAL COR ARSNOVALLORET

NADAL SIMFÒNIC 


Dissabte 17 desembre 19 h

Teatre de Lloret

12 €

CORAL LA IGUALTAT

EL COR DE LA VALL

ORQUESTRA SIMFÒNICA

Venda d'entrades a El Puntet i a l'Estanc Nº5 del carrer Girona, 39

Més informació: arsnovalloret@gmail.com

 

SINOPSI:

NADAL SIMFÒNIC és un concert que amalgama el cant coral amb la música simfònica per donar una altra dimensió a dos estils musicals ben diferents. 

Per una part, vestirem de gal·la un feix de cançons de l’icònic grup anglès The Beatles. Un grup que, amb els seus looks, estil i declaracions,  van influir cultural i musicalment en la societat de l’època i que, fins i tot molts anys després de la seva dissolució, continuen essent vigents arreu del món.

Per una altra part, també farem una breu pinzellada a algunes de les BSO més conegudes de la història del cinema que, de ben segur,  reconeixereu d’immediat en sentir les primeres notes. Entre altres, hem triat dos temes amb els que rememorarem a dos dels grans compositors d’aquest gènere que ens han deixat recentment: Ennio Morricone i Vangelis.

Estem segurs que la fusió entre els estils musicals, el cant coral i l’orquestra en directe, faran que la MÚSICA en majúscules estigui present al llarg de tot el concert per gaudir junts d’un bon espectacle!

Comparteix-ho