El petit Adler presenta: Jacob, Mimi i els gossos del barri

Cicle de cinema infantil


Diumenge 15 de març 12 h

3 €

*ATENCIÓ: Aquesta projecció ha quedat suspesa en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Lloret de Mar, per pal·liar els efectes del Coronavirus.

 

Cicle de cinema infantil per gaudir en família.

Sessó recomanada a partir de 6 anys. 

 

SINOPSI

Jekabs, Mimmi un runajosie suni / Jacob, Mimmi and the Talking Dogs (Edmunds Jansons, 2019) País: Letònia. Durada: 70 min. Projecció en DCP. Cinema en català.

El pare d'en Jacob ha de fer un viatge de negocis. Serà fora uns dies i, per aquest motiu, el noi haurà de passar una setmana sencera amb el seu oncle i la seva cosina, la Mimi. Tan bon punt hi arriba, s'assabenta que un ric home de negocis vol transformar el parc central i edificar-hi nous gratacels. Si volen evitar la gentrificació del barri, en Jacob i la Mimi no tindran més remei que unir esforços amb una peculiar colla de gossos de carrer.

El petit Adler s'acomiada amb un film que transmet un bell missatge d'esperança al públic més jove: la imaginació infantil i el coratge poden canviar el món.

 

Premis:

Film nominat als Oscar 2016 i guardonat amb el premi a la millor pel·lícula i el premi del públic a Annecy 2014

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

 

 

    

 

 

Comparteix-ho