Els Ocells. La Calòrica.

Un cabaret polític on desfilen temes com la corrupció o els mecanismes de manipulació de masses.


Dissabte 24 d'octubre 21 h

Teatre de Lloret

18 €

Compra d'entrades

Durada: 90 minuts

Idioma: Català

Espectacle guanyador de dos premis de Teatre Barcelona (temporada 2018-1019) en les categories de Millor Espectacle de Petit Format i Millor Actor de Repartiment per Aitor Galisteo-Rocher.

Després de l’èxit de Fairfly, la companyia La Calòrica adapta la primera comèdia que va qüestionar la democràcia.

 

SINOPSI

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.

 

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Marc Rius. 

Comparteix-ho