Els ocells

CIA. La Calòrica


Divendres 15 de maig 21h

Teatre de Lloret

18 €

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Lloret de Mar, per pal·liar els efectes del Coronavirus.

LA NOVA DATA DE L'ESPECTACLE TINDRÀ LLOC EL DIVENDRES 15 DE MAIG.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per la nova data. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho abans del 31 de març, per correu electrònic a teatredelloret@lloret.cat o, sempre que estiguin les oficines obertes, trucant al 972 361835 de 9 a 14h de dilluns a divendres.

Disculpeu les molèsties.

 

Durada: 90 minuts

Idioma: Català

 

Celebració dia mundial del Teatre

Després de l’èxit de Fairfly, la companyia La Calòrica adapta la primera comèdia que va qüestionar la democràcia.

 

SINOPSI

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se'ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que ells anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput enmig del bosc els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?

Els Ocells (Temporada Alta, 2018) és una reescriptura lliure de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neo-liberal, els mecanismes emocionals que el fan funcionar i els motius del seu auge en l’esfera internacional.

 

La companyia i el Teatre de Lloret informen que aquest espectacle utilitza llum estroboscòpica  i que podria suposar un risc per a persones amb epilèpsia.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Pep Amròs. 

Comparteix-ho