ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC

D'ANNA MARIA RICART.

ESPECTACLE INCLÒS EN ELS ACTES DE COMMEMORACIÓ DE 25N DIA INTERNACIONAL PER L'ERRADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.

 


Dissabte 27 de novembre 20 h

Teatre de Lloret

24 €

Compra d'entrades

Gènere: Drama

Idioma: català

Durada: 95 minuts

 

Un text compromès amb la veu de les dones que van patir violacions durant la guerra dels Balcans i els fills i filles que van néixer dels embarassos forçats.

 

SINOPSI:

Quan acaba una guerra?   Va passar al cor d’Europa, a dues hores d’avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l’eufòria olímpica. A Sarajevo l’havien viscuda uns anys abans. De sobte, la TV ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona.

El novembre de 2020 farà 25 anys que va acabar oficialment aquella guerra, on entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus i les càmeres ja no hi són. Però, ha acabat la guerra per a les supervivents i per als fills i filles nascuts d’aquelles violacions?

Un muntatge colpidor que arriba a Lloret després d’haver fet temporada al Teatre Nacional de Catalunya i que compta amb un repartiment de luxe, amb Ariadna Gil, Montse Esteve, Judit Farrés, Òscar Muñoz, Erol Lleri, Pep Pascual i la manresana Magda Puig.

 

•          Una producció de: Cultura i Conflicte i Teatre de l’Aurora

•          Amb la col·laboració de: Teatre Nacional de Catalunya

•          Amb la coproducció de: Temporada Alta 2020   

 

+ El projecte L'obra de teatre Encara hi ha algú al bosc forma part d'un projecte global, que sota el mateix títol inclou també un documental i una exposició fotogràfica. Podeu trobar tota la informació:

https://youtu.be/3foWMBR20jw

 

La premsa diu

"Un relat imprescindible sobre la barbàrie" ARA

"Quan es veu la cura amb què s’ha cosit "Encara hi ha algú al bosc", s’entén que tot està servit per atrapar l’espectador i posar veu a la demanda de les víctimes. La humanitat és la millor medicina per ficar-se en un esbarzer i sortir-ne indemne. L’obra, amarga i dolça, emociona i enamora." EL PUNT

 

FITXA ARTÍSTICA:

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart 

Direcció: Joan Arqué  

Intèrprets: Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri  

Música: Pep Pascual i Judit Farrés 

  

DEBAT POSTFUNCIÓ MODERAT PER L’ASSOCIACIÓ DE DONES L’AURORA AMB TERESA TURIERA, PERIODISTA I DIRECTORA DEL DOCUMENTAL “ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC”.

 

 

Comparteix-ho