FilmoXarxa presenta: Los tarantos

(Francesc Rovira Beleta, 1963) Catalunya. 79 min. VOE


Dijous 19 de novembre 21 h

4 €

Reprenem l'activitat cineclubista al teatre municipal amb cinc noves propostes de la FilmoXarxa, la xarxa de pantalles cinematogràfiques gestionada per cineclubs d’arreu del territori.

Aquesta tardor, fer-se soci del Cineclub Adler és més senzill que mai; amb només 20 € tindreu accés a totes les projeccions de la temporada. Feu-vos socis del Cineclub Adler, el club dels amants del cinema a Lloret!

 

SINOPSI

Recuperem el film més conegut de Rovira Beleta, que adapta la història de Romeu i Julieta al món gitano del Somorrostro barceloní de l'inici de 1962, l'any de la insòlita nevada a la ciutat comtal. El cineasta va poder comptar amb la mítica bailaora Carmen Amaya que, ja malalta durant el rodatge, va morir sense veure'n l'estrena.

Film nominat a l'Oscar de Hollywood al millor film de parla estrangera.

Film presentat per Anna Fors, cap de Documentació de la Filmoteca de Catalunya i comissària de l'exposició “Rovira Beleta. Més enllà de Los Tarantos”.

La FilmoXarxa és la xarxa concertada de pantalles cinematogràfiques que, sota el lideratge de la Filmoteca de Catalunya i amb la complicitat de la Federació Catalana de Cineclubs, la Direcció General de Política Lingüística i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, es proposa potenciar i difondre el cinema català i europeu, incrementar l'oferta cinematogràfica en llengua catalana a les pantalles del país i fomentar la cultura cinematogràfica entre la ciutadania.

 

Les sessions de FilmoXarxa al Teatre de Lloret són gestionades per Cineclub Adler.

 

            

Comparteix-ho