FilmoXarxa presenta: Ocaña, retrat intermitent

(Ventura Pons, 1978) Catalunya. 85 min. VOE


Dijous 5 de novembre 21 h

4 €

Reprenem l'activitat cineclubista al teatre municipal amb cinc noves propostes de la FilmoXarxa, la xarxa de pantalles cinematogràfiques gestionada per cineclubs d’arreu del territori.

Aquesta tardor, fer-se soci del Cineclub Adler és més senzill que mai; amb només 20 € tindreu accés a totes les projeccions de la temporada. Feu-vos socis del Cineclub Adler, el club dels amants del cinema a Lloret!

 

SINOPSI

"Ocaña, retrat intermintet" presenta una visió intimista del pintor andalús José Pérez Ocaña, un personatge que va marcar la vida de la Rambla i la plaça Reial a la Barcelona de final dels setanta.

La FilmoXarxa és la xarxa concertada de pantalles cinematogràfiques que, sota el lideratge de la Filmoteca de Catalunya i amb la complicitat de la Federació Catalana de Cineclubs, la Direcció General de Política Lingüística i l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, es proposa potenciar i difondre el cinema català i europeu, incrementar l'oferta cinematogràfica en llengua catalana a les pantalles del país i fomentar la cultura cinematogràfica entre la ciutadania.

 

Les sessions de FilmoXarxa al Teatre de Lloret són gestionades per Cineclub Adler.

 

            

 

Comparteix-ho