LLORET OUTDOOR SUMMER FESTIVAL. GRAN SONATA

CIA. LE PUANT 


Dimarts 06 d'agost a les 21:00 h

Roca d’en Maig

Gratuït

Sinopsi:

Gran Sonata és l'últim gran concert del gran compositor de l'època barroca Sr. Puant. El que no sap la gent, és que és un compositor una mica especial. I és que el Sr. Puant ha sigut l'elegit per a fer el seu últim gran concert a l'època actual.

Però el nostre protagonista no sap que a l'època actual també tenim teatres. Ell es pensa que els teatres només existeixen a les èpoques antigues, ja que a l'època actual ho miren tot per aquells aparells rectangulars que en diuen televisió, mòbil o tauleta.

Així que decideix portar el seu propi teatre. El que passa que a la furgoneta no hi cap tot el teatre sencer, i només podrà portar la meitat de la platea i amb ella, les seves entranyes: un tros del seu camerino.

El que no sap el Sr. Puant, és que s'ha deixat els músics. I es pensa que el públic és la seva orquestra. Quan ho descobreixi, s'adonarà que no té orquestra per a fer el seu últim gran concert i haurà de buscar la manera: necessita algú del públic que sigui músic.

Dintre d'aquest gran embolic, podrem observar com és la vida del protagonista a les entranyes d'aquestes grades. Una part del seu camerino on tot s'hi val. Un món vestit de rosa on podrem intimar amb la vida del Sr. Puant i on el nostre protagonista somia, balla i juga a tenir aquella vida que fora els escenaris no té.

Gran Sonata, un espectacle ple d'humor i que no deixarà indiferent a ningú del públic. Un espectacle que gràcies a aquest, per fi podrà fer el seu últim gran concert.

Fitxa Artística:

Clown: Adrià Viñas Intèrpret i cellista: Cisco Cruz / Teia Martínez Cap tècnic: Guillem Pol Tècnic: Eudald Pont / Guillem Pol Direcció, creació i idea original:Adrià Viñas Mirada externa: Pep Massanet i Cisco Cruz Disseny i confecció de vestuari: Anna Ma Puntí Disseny i construcció d’escenografia: Adrià Viñas

Amb el suport de: Cultura Banyoles - Ajuntament de Banyoles, Terrassa Cultura - Ajuntament de Terrassa i L'Estruch Fàbrica de Creació - Ajunt. de Sabadell.

Agraïments: Íngrid Calpe, Teatre Cirvianum (Torelló), Pep Massanet, Carles Bernal, Xavi Fernández, Gloria Díez, Naia Viñas, Anna Ma Puntí, Josep Ma Viñas, Montse Tolosa, David Marcé, Guillem Feixas

 

 

Comparteix-ho