LA FESTA

UNA CO-PRODUCCIÓ DE TEATRES EN XARXA I EL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA


Divendres 22 de març 20.30 h

Teatre de Lloret

14 €

Compra d'entrades

 

LA COMPANYIA I EL TEATRE DE LLORET INFORMEN QUE AQUEST ESPECTACLE UTILITZA LLUM ESTROBOSCÒPICA I QUE PODRIA SUPOSAR UN RISC PER A PERSONES AMB EPILÈPSIA. 

 

Espectacle en català

Durada: 60 minuts

Edat recomanada: A partir de 12 anys

AUTORIA FOTO studioruano/TNC

 

SINOPSI:

La festa són sis relats sobre l’adolescència construïts a partir de confidències reals. Un text de Daniela Feixas dirigit per Ricard Soler i Mallol: una història d’eufòria, ball, excessos i sexe. Un grup d’adolescents intenta digerir tot el que ha viscut en la darrera festa per decidir com encararan la propera festa que se celebrarà aquesta nit al teatre.

Quatre històries extretes d’entrevistes reals fetes a adolescents formen el punt de partida d’una peça coral sobre les seqüeles del consum massiu de la pornografia des de molt joves i com crea una eròtica de la violència, la cosificació de les dones i una insatisfacció profunda difícil de confessar.

  • Teatres en Xarxa som un grup de teatres de proximitat i objectius de treball cooperatiu que treballem plegats de manera regular des del 2014.

Actualment, formen part de Teatres en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès, El Vendrell, Lloret de Mar, Riudoms, Valls i Banyoles.

  • Aquesta obra està recomanada pel Servei educatiu del TNC com a eina útil per a la formació i el desenvolupament cultural.

Amb el suport de l’Associació de Dones L’Aurora. 

 

FITXA ARTÍSTICA: 

Autoria: Daniela Feixas

Direcció: Ricard Soler Mallol

Dramatúrgia: Daniela Feixas i Ricard Soler Mallol

Intèrprets: Laura Gaja, Eloi Jaume, Abril Julien, Júlia Mascort, Ravina Raventós, Biel Rossell.

 

 

 

Comparteix-ho