LA LUZ DE UN LAGO. ASSAIG OBERT.

CIA. EL CONDE DE TORREFIEL


Dimenge 14 de juliol a les 19:00 h

Teatre de Lloret

Gratuït amb invitació

EL GREC PASSA PEL TEATRE LLORET

Es tracta d'un assaig obert d'un projecte escènic encara en procés de creació.

Transcendint els àmbits plàstics i visual, aquest muntatge empra eines sonores per explorar la imatge teatral i poètica.

Sinopsi:

El sol ha tingut sempre un paper en les crecions escèniques de la compañía formada per Tanya Beyeler i Pablo Gisbert, però mai n’havia estat, com en aquest muntatge, l’element protagonista. Han arribat fins aquí a la recerca de maneres noves d’explicar històries que evitin la repetició de patrons i aconseguexin fer comprendre, o com a minin intuir, la complexitat del món que ens envolta. Ho fan amb una crida a la imaginació i presentant en escena imatges intuïdes, revelacions o aparacions, unes metàfores visuals que están compostes per la suma del so, el text, la il·luminació, els cossos del intèrprets i la materia, que en aquest cas pren la forma de fan i de matall. Que es pot esperar d’una proposta que aparta el sentit de la vista per centar-se en l’oïda?

T’ho proposa una companyia que, amb la desena llarga d’espectacles que han creat desde l’any 2021 ( des de La Plaza, al Grec 2018, fins a Una imagen interior, un dels espectacles estrella del Grec 2022), han atret poderosament l’atenció del públic, la crítica, els programadors i el festival europèus.

Idea i creacció El Conde de Torrefiel  Tex i dramatúrgia Tanya Beyeler, Pablo Gisbert Interpretació Per determinar Concepció escenagràfica La Cuarta Piel, El Conde de Torrefiel Disseny del so Rebecca Praga, Uriel Ireland  Disseny de la il·luminació Manoly Rubio Gracia Direcció i cooirdianció técnica Isaac Torres  Difusió i producción Alessandra Simeoni  Oficina d’administració Uli Vandenberghe  Producció executiva Cielo Drive, SL

 

DESCARREGA'T LA TEVA ENTRADA

Comparteix-ho