Lloret Espai Off: Com menja un caníbal. La Virgueria.

Cicle: Diferència? Llibertat!


Divendres 4 de desembre 21 h

Teatre de Lloret

12 €

Disposició perimetral del públic al voltant de l'espectacle.

Espectacle no numerat.

Durada:  90 minuts

Idioma: Català

 

LLORET ESPAI OFF: CICLE, DIFERÈNCIA? LLIBERTAT!

Antologia poètica de la fragilitat. Un espectacle amb deu artistes sobre l’escenari per explicar la història d’aquells a qui el sistema deixa de banda per no ser productius dins les regles del capitalisme.

 

SINOPSI

La arriba a la Barcelona gris dels anys 50 i aconsegueix trobar un racó de pau, El Garitu, un espai oníric i fantàstic on tothom qui hi arriba ho fa sense voler i preferiria no ser-hi, però on tothom s’hi sent a gust: l’univers dels FRÀGILS

O potser no, potser no són FRÀGILS i potser El Garitu no existeix, i només és la forma com la Dora explica la seva vida, carregada de màgia i de crua realitat, ara que aquesta està a punt d’acabar-se.

Un mirall entre l’abans i l’ara que, a través de la poesia visual, el circ, la paraula i el moviment, ens farà parlar sobre el que ens defineix com a espècie, sobre el que ens fa humans i sobre la solidaritat i la seva distància de la beneficència o la caritat.               

 

FITXA ARTÍTSICA

Autors: 

Aleix Fauró i Isis Martín

Direcció:

Aleix Fauró i Isis Martín

Ajudant de direcció:

Marina Fita

Repartiment:

Guillem Barbosa, Patrícia Bargalló, Sílvia Capell, Maria Garrido, Guillem Gefaell, Carles Gilabert , David Menéndez, Núria Montes, Maria Pau Pigem i Lara Renard.

Música original:

Clara Peya

Producció:

La Virgueria

Comparteix-ho