LLORET ESPAI OFF - ESCENARI: INFANTICIDA AMB NEUS PÀMIES, de Caterina Albert (Víctor Català)

Infanticida és un crit en forma de cançó. Una òpera electrònica. És una necessitat de trobar en la música una visió contemporània de l'obra teatral de Víctor Català.


Divendres 12 de març 20 h

Escenari Teatre de Lloret

10 €

Compra d'entrades

Espectacle inclòs en els actes de celebració del 8 DE MARÇ – DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

Durada: 75 minuts

Idioma: Català

Gènere: Teatre Musical

 

La compositora Clara Peya i el dramaturg Marc Rosich signen una brillant adaptació musical en format d’òpera electrònica de l’obra en què Caterina Albert va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal.

 

SINOPSI:

Infanticida, amb la música de Clara Peya i direcció de Marc Angelet, és el crit d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un entorn desolador i opressor. Una dona que lluita fins que el seu món s’enfonsa. Una dona valenta que s’enfronta a tot allò que l’envolta per l’anhel de llibertat, pel desig de trobar una manera de fer i viure pròpia.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Autoria: Caterina Albert (Víctor Català) / Composició musical: Clara Peya / Adaptació i dramatúrgia: Marc Rosich / Direcció escènica: Marc Angelet / Interpretació i producció: Neus Pàmies / Interpretació i disseny sonor d’electrònica: Gerard Marsal / Escenografia: Laura Clos “Closca” i Felipe Cifuentes / Vestuari: Marta Rafa / Fotografia: Albert Rué.

 

Trobada amb la companyia en finalitzar la funció organitzada per l’Aurora.

Amb el suport de l’Associació de Dones L’Aurora.

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix-ho