FESTIVAL, AIXÒ AL POBLE NO LI AGRADARÀ. Lloret: NOVES ESPIRITUALITATS PER A PERSONES ATEES

CIA. ATZUCAC

L'ESPECTACLE  FORMA PART "D'AIXÒ AL POBLE NO LI AGRADARÀ", FESTIVAL D'ARTS VIVES I PRÀCTIQUES CONTEXTUALS A LES COMARQUES GIRONINES.


Dissabte 3 de juny 19 h

Jardí de la Pau

10 €

Compra d'entrades

Lloc: Jardí de la Pau

Idioma: Català

Edat recomanada: Públic adult i juvenil

 

Aquest espectacle forma part d’Això al poble no li agradarà, un nou festival d’arts vives a les comarques gironines que pretén crear un punt de trobada entre els públics i la creació contemporània. Vuit municipis de les comarques de Girona (Olot, Porqueres, Banyoles, Girona, Celrà, Lloret de Mar, La Jonquera, Figueres i la col·laboració de l’Espai Nyamnyam a Mieres) han decidit crear una programació conjunta i singular per acostar la creació contemporània actual a tothom.
Pots consultar tota la informació del festival a https://aixoalpoblenoliagradara.cat/
Un espectacle que reflexiona sobre l’evolució de l’espiritualitat i els rituals en el marc de les societats occidentals neoliberals.

 

SINOPSI:

Noves espiritualitats per a persones atees és un projecte escènic que neix de la voluntat d’indagar l’espiritualitat des d’una perspectiva atea o agnòstica. Qüestiona com algunes persones, encara que no s’identifiquin amb cap religió o creença metafísica, projecten fe en el destí, veneren personatges o no passen per sota d’escales obertes. Cia. Atzucac té l’objectiu d’abordar el tema des d’un punt de vista crític i irònic. Fan investigació amb un llenguatge híbrid i transdisciplinari que aconsegueix que el públic sigui un aliat i l’escenari un espai de joc.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Creació, direcció i dramatúrgia: Eva Grabuleda, Dolça Alcanyís i Aram Pou

Intèrprets: Victoria Bilbao, Dolça Alcanyís i Aram Pou

 

 

 

 

 

 

Comparteix-ho