MARIA ROSA

AULA DE TEATRE DE LLORET DE MAR


Diumenge 16 de juny a les 19:00 h

Teatre de Lloret

Gratuït amb invitació

SINOPSI:

Maria Rosa (1894) és un drama social i amorós, ambientat en la classe obrera, que forma part del cicle més reeixit d'Àngel Guimerà, al costat de Terra baixa La filla del mar. És una obra determinant d'Àngel Guimerà en la creació d'un model dramàtic propi i, alhora, és el drama que arrodoneix la seva aproximació al realisme. Hi trobem una síntesi entre la visió realista / naturalista, que reforça la sensació de «veritat», i la dimensió tràgica, que accentua el caràcter simbòlic dels protagonistes i dels elements que els envolten. La pervivència de Maria Rosa en l'escena constata la seva consideració d'obra clàssica i canònica del teatre català.

Aquesta es una versió de Cristina Catalán i Paco Moreno, on dia a dia a les aules de teatre de Lloret de mar i amb el permís del mestre d’Angel Guimerà s’ha adaptat el texts a nous temps contemporanis.

Els equips tècnics i creatius de la producció han sigut els mateixos alumnes, fent un treball de creació i distribució de les tasques de producció, escenografia, vestuari, maquillatge i disseny gràfic.

 

DESCARREGA'T LA TEVA INVITACIÓ

Comparteix-ho