Concert flamenc: Memento de Mayte Martín


Divendres 8 de maig 21h

Teatre de Lloret

20 €

Compra d'entrades

*ATENCIÓ: Aquest espectacle ha quedat suspès en compliment de les directrius anunciades per la Generalitat de Catalunya, i també d’acord amb les mesures preses per l’Ajuntament de Lloret de Mar, per pal·liar els efectes del Coronavirus.

LA NOVA DATA DE L'ESPECTACLE TINDRÀ LLOC EL DIVENDRES 8 DE MAIG.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per la nova data. Les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho abans del 31 de març, per correu electrònic a teatredelloret@lloret.cat o, sempre que estiguin les oficines obertes, trucant al 972 361835 de 9 a 14h de dilluns a divendres.

Disculpeu les molèsties.

 

 

Durada 90 min.

 

Mayte Martín és la cantaora més important de Catalunya, i aquesta temporada actuarà al teatre de Lloret amb l’espectacle MEMENTO, títol que fa al·lusió a la seva relació amb el flamenc, basada en el culte i el respecte.

 

SINOPSI

Memento és una incitació al record. A aquesta acció sanadora d’agitar la memòria per retre culte al que ens va precedir i agrair el que ens va ser concedit. L’acte de detenir-se a reflexionar sobre l’essencial.

“Jamás encontré un término que definiera mejor mi relación con el flamenco, que denominara de forma tan certera este motor que me impulsa a rendir culto al pasado, ese respeto religioso que profeso al flamenco y a quienes han hecho de él ese tesoro que venero.

Honrarlo es lo que quiero. Y por eso pongo a su servicio mi sentido del decoro y de la libertad. A partes iguales. El primero para contribuir a preservar con rigor sus preceptos, que vienen dados por una ética y una estética que son herencia sagrada; el segundo, para poner todas mis capacidades creativas, imaginativas y emotivas a su servicio, para ser vehiculo que conecte el pasado con el presente, para buscar dentro de mí y dar luz al resonar de los ecos antiguos que hablan con mi voz.”

  

FITXA ARTÍSTICA

Veu: Maite Martín

Guitarra: Alejandro Hurtado

 

 

 

 

Comparteix-ho