NANUQ

EL GREC PASSA PEL TEATRE DE LLORET


Diumenge 20 d'octubre a les 12:00 h

Teatre de Lloret

CIA. VOËL

Somien els ossos? Si ho voleu saber, veniu a veure aquest espectacle, una historia que s’inspira en l’hiver.

Sinopsi:

Neu, silencí, una claredat encegadora i un paisatge blanc amb mil matisos són el teló de fons per a la història de dos personatges que, en aquest espai fred, busquen l’escalfor de la companyia.  I així naixerà una amistat que supera prejudicis, aquells murs que construeixen els adults, però que no tenen cabuda en la ment dels infants… ni en la dels ossos. Una música instrumental descriptiva interpretada en directa acompanyarà les emocions i les accions dels personatges. Us parlaram amb el llenguatge del circ, amb el quadrant rus (una técnica acrobática aèria a duo molt poc coneguda) o explorant a duo les possibilitats de la bola d’equilibri. I veure tambè una antiga dansa xinesa, la famosa dansa del lleó que es balla cada inici d’any… reconvertida i adaptada a per a l’ocasió.

Com a responsables de tot plegat, Debora Cobos Triano “Debi” i Jordi Serra Baleri, dos artistas units per l’amor al circ i, en especial, per la técnica acrobática del quadrant rus.

Idea original, dirección i dramatúrgia: Cía Voël  Interpretació en escena: Debi Cobos, Jordi Serra, Joan Bramon  Espai sonor: Joan Bramon Il·luminació: Ignasi Solé  Acompanyament artístic: Magi Serra (ull extern i coreografía), Joan Ramon Grael (circografia i tècniques de circ) Sebastià Gonzalez (dansa del lleó xinès) Inspiració i coreografia animal: Enano Audiovisuals: Julià Rochas Vestuari: Rosa Lugo  Escenografia: Cía Voël  Confecció de fundes i capes: Saudara Construcció de titelles: Cía Voël  Construcció de l’estructura: Metalcaser

Una coporoducció del Grec 2024 Festival de Barcelona, la Cía Voël- La persiana i el Festival elPetit

Amb el suport i la col·laboració de l’ICEC, Teatre d’Olot,Teatre Cirvianum Torelló, Festus, Teatre Municipal de Lloret de Mar, Teatre Municipal de Girona, Espai La Taula, Elastiques Citrique-Nyon, LaSala Sabadell, Nilak, Espai Volat.

Entrades pròximament a la venda. 

Comparteix-ho