OCEANS. Cia El Mirall

Activitat inclosa en els actes de celebració del Dia Mundial de la Dansa.


Divendres 26 d'abril de 2019. 21:00 h

Teatre de Lloret

6€ anticipada - 8€ taquilla

Compra d'entrades

Sinopsi:

Oceans és una festa, una foguera de vanitats, com diria Milan Kundera. Un ball de màscares en el que els personatges pretenen ser algú que en realitat no són. I qualn cau la màscara, es destapa el buit, la solitud, el desig i la ràbia, més enllà de qualsevol convenció social. I és aleshores que els personatges es mostren tal com són : brutals i alhora vulnerables; tendres, i al mateix temps, inquietants.

Oceans, és una celebració salvatge en la que aparença i realitat conformen la paradoxa de l'època en la que vivim: l'era dels likes. I menstrestant, el planeta es transforma, el gel polar es fon i mica en mica tornem a l'origen : tornem a ser aigua, a ser oceà.

 

Fitxa Artística:

Autor i director: Ferran Joanmiquel

Creació coreagrafies, vestuari i espai escènic :El Mirall

Producció : El Mirall

Intèrprets: Carme Rodríguez, Mireia Micàs, Xavier Puigdemont, Roser Gelabert, Eva Ariza, Anna Gonzàlez, Sílvia Marqués, Sílvia Soliguer, Gemma Castiblanque , Paula Tomé, Lali Barti, Esther Bordallo, Albert Torras, Cristina Pérez, David de la Fuente, Cristina Abian, Joan Romà Llums : Ferran Joanmiquel i Carlos Gonzàlez.

El Mirall és un grup de Blanes que fa 32 anys va sorgir de l’escola pública Joaquim Ruyra. Se centra en la pedagogia teatral per a joves (escoles, instituts i tallers) i en espectacles de creació pròpia.

Comparteix-ho