PRESENTACIÓ DEL DISC "MIXTURES"

JOSEP SOTO & IGNASI SESTAKOVAS

JOIN GUITAR DUET

 


Dissabte 23 de setembre 20 h

Teatre de Lloret

Entrada gratuïta amb invitació

VINE A CONÈIXER LA NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE DE LLORET PER A LA TARDOR 2023


Presenten el seu nou CD "Mixtures”

Aquest disc és el resultat de la unió de dos musics amb diferents moments vitals però que tenen un nexe comú, la guitarra i la música, amb una visió personal i compartida d’un repertori que sentim com propi i que hem anat treballant al llarg de dos anys fins a convertir-lo en el que per nosaltres és un recital a dues guitarres. Textures, harmonies, melodies, sons i ritmes que, per la seva densitat sonora i barrejes tímbriques, en certs moments fan oblidar que estiguem escoltant només un duet de guitarres. Es tracta d’un repertori essencialment jazzistic amb bossanoves, boleros i temes originals.
“Mixtures” és un disc personal, sincer i vital que resumeix les nostres sensibilitats per fer arribar al públic el nostre moment i la nostra essència musical i estètica.


JOIN GUITAR DUET és una formació integrada pels guitarristes Josep Soto i Ignas Sestakovas. Junts ofereixen un repertori de temes propis, estàndards de jazz, bossa nova, bolero i latin Jazz, que converteixen els seus directes en un recital d'emoció i sensacions, que fan gaudir plenament de la música i captiven l'oient amb el seu alt nivell interpretatiu i musical.

DESCARREGA'T LA TEVA INVITACIÓ

Comparteix-ho