FITAG DE NITS - TEATRE TARDES PRESENTA: RESSACA. GRUP JUBIL

XXII FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE GIRONA


Dissabte 27 d'agost 19 h

Auditori Viader. Casa de Cultura. Girona

Gratuït

Gènere: Comèdia

Durada: 40 min

Idioma: Català

 

SINOPSI:

Després de tant confinament per culpa del Covid 19, tothom n’està un xic saturat i cadascú explica la situació segons l’hi ha anat. Aquí hi trobarem experiències de tota mena, que ens faran passar una bona estona. Desitgem compartir-les amb tots vosaltres.

 

BREU HISTÒRIA DEL GRUP:

El grup de teatre JUBIL, va començar a fer història a l’any 2010. Està format per unes 30 persones, totes jubilades, que pertanyen al Casal Municipal de Lloret de Mar. Les obres que representen són totes originals, escrites per un component del grup. Són representacions còmiques, amb certa crítica a l’actualitat i amb situacions viscudes i reals.

Els primers anys varen ser representacions senzilles i de consolidació, com a grup. Els títols de la primera etapa són: els Pastorets Musicals, Buscant els millors, Tot prenent la fresca, Festa major de Lloret 1948 i Anem al Teatre.

En aquests últims anys, el grup s’ha consolidat amb obres més treballades com han sigut: I ara què?, Les Joies de la Sra. Smith, Bon viatge, i les últimes representacions que han estat: Urgències, i Ressaca.

 

 

 

 

Comparteix-ho