{RUMIAR} Respirar la llar.

Quim Bigas, María Muñoz, de la companyia de dansa Mal Pelo, l'escriptora Alba Saskia, i les imatges de Tito Llorca, Albert Pibernat i Oriol Gruart.


Divendres 12 de juny de 2020 (durada, 15 minuts).

Teatre de Lloret

Gratuït (cal adquirir l'entrada encara que sigui gratuït per accedir a l'espectacle. No la imprimiu)

Compra d'entrades

DIEM ADÉU A LA TEMPORADA AMB UNA PROPOSTA DE QUIM BIGAS AMB LA COMPLICITAT DELS COREÒGRAFS, QUIM BIGAS I MARÍA MUÑOZ, L'ESCRIPTORA, ALBA SASKIA I EL SUPORT TÈCNIC DE TITO LLORCA, ALBERT PIBERNAT I ORIOL GUART, I REALITZAT CONJUNTAMENT ENTRE ELS TEATRES DE LLORET, OLOT, MATARÓ I TERRASSA.

Amb la fase 2 del desconfinament aprofitem per a presentar-vos i convidar-vos a un espectacle adaptat a les noves mesures de distanciament social i a les limitacions d’aforament.

Capítol 1: Lloret - {RUMIAR} Respirar la llar.

Amb l’escriptora lloretenca d'adopció, Alba Saskia, la coreògrafa, ballarina i cocreadora de la companyia Mal Pelo Maria Muñoz, i l’edició de vídeo de Tito Llorca i Albert Pibernat amb el suport tècnic d'Oriol Gruart us proposem l'espectacle: RESPIRAR A LA LLAR.

Sinopsi:

“Respirar la llar” és una continuació. Un punt d’arribada i un lloc on adonar-nos dels llocs que habiten amb nosaltres. Dels nostres cossos en l’espai i de la manera en com les coses ens travessen. La llar és un refugi, un lloc de descans i un lloc on poder agafar aire, on crear ponts entre allò públic, allò privat i allò íntim... Suspendre... Levitar... agafar aire i estendre... inspirar i expirar, agafar de fora i recollir a dins...

 

{RUMIAR} consta de quatre episodis, cadascun d’ells presentats en algun format en viu pels contextos locals però també oferint una proposta en línia:

1.   Lloret - {RUMIAR} Respirar la llar.

2.   Olot - {RUMIAR} Quedar-se a prop.

3.   Mataró - {RUMIAR} Balancejar l’aquí.  

4.   Terrassa - {RUMIAR} Implicar el món.

El conjunt dels vídeos aportaran una constel·lació de visions, de moviments i de perspectives així com un ventall de creuaments. Tanmateix, la col·lecció pot aportar una sèrie de moviments en el que un ens porta a l’altra i una és la conseqüència del següent.

{RUMIAR} és un projecte proposat per Quim Bigas i Anna Bohigas amb la col·laboració i complicitat del Teatre Principal d’Olot, Teatre de Lloret, Teatre Monumental de Mataró i TAE Terrassa Arts Escèniques.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Text Lloret: Alba Saskia
Coreògrafa: María Muñoz de Mal Pelo
Producció del vídeo Lloret: Tito Llorca i Albert Pibernat

Tècnica i Youtube Live: Oriol Gruart d'Audioselva.

Supervisió: Quim Bigas

Amb el suport de l'Arxiu de Lloret (SAMLM)

 

Comparteix-ho