Solitud. ANUL·LAT

A causa de la pandèmia del COVID-19 que estem vivint i d’acord amb el Teatre Nacional de Catalunya, s’ha anul·lat la funció de l’obra SOLITUD programada al teatre de Lloret el 17 de maig. Pel retorn d’entrades poseu-vos en contacte amb el teatre a través del mail teatredelloret@lloret.cat. Disculpeu les molèsties. Gràcies.


Diumenge 17 de maig 19 h

Teatre de Lloret

22 €

Durada: 120 min

Idioma: Català

 

La gran novel·la de Víctor Català portada al teatre des de la mirada escènica d’Alícia Gorina.

 

El director del TNC, Xavier Albertí, oferirà una xerrada prèvia a la funció, a les 18 h. Pots apuntar-te a: teatredelloret@lloret.cat 

 

SINOPSI

«Passat Ridorta havien atrapat un carro que feia la mateixa via que ells»... L'inici de l'obra més coneguda de Víctor Català és una invitació a capbussar-se en la fascinant riquesa literària de Solitud, i en prefigura alguns temes: el paisatge com a vocabulari per expressar l'existència, l'animalitat enfront de l'evolució cultural i tècnica, o el temps com a geografia humana.

Amb la seva gran novel·la muntanyenca, Caterina Albert va alçar la veu d’un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana. Un periple d’una enorme intensitat vital, marcat per la magnètica descoberta del desig, el cru aprenentatge de la soledat i la lúcida comprensió dels dolors que pesen sobre el món.

 

FITXA ARTÍSTICA

Dramatúrgia: Albert Arribas

Autoria: Víctor Català

Direcció: Alícia Gorina

Escenografia: Sílvia Delagneau

Vestuari: Bàrbara Glaenzel 

Il·luminació: Raimon Rius 

So: Igor Pinto

Caraterització i ajudanta de vestuari: Núria Llunell

Ajudanta de direcció: Marta Tirado

Ajudanta d'escenografia: Adriadna Parra

Alumna en pràctiques del Màster Universitari d'Estudis Teatrals: Laura Vago

Oient: Bernat Reher

Repartiment

Pepo Blasco: Ànima / Oriol Guinart: Matias /  Pol López: Pastor /  Maria Ribera: Mila / Adrià Salazar: Baldiret / Pau Vinyals: Arnau / Ona Grau / Laura Luna / Adriana Parra Feixineres 

Producció

Teatre Nacional de Catalunya

 

 

 

 

 

 

Comparteix-ho