UN COS SENSE TALENT. ASSAIG OBERT DEL FESTIVAL GREC.

EL GREC PASA PEL TEATRE DE LLORET

CÍA. MONTE ISLA

 

 


Divendres 21 de juny  a les 17:00 h

Teatre de Lloret

Gratuït

ASSAIG OBERT

FRAGMENT DE L'OBRA

Divendres 21 de juny  a les 17:00 h

Teatre de LLoret

Sinopsi:

La compañía incorpora la figura humana als seus espectacles i analitza la imatge de la humanitat con a conjunt de cossos precaris que sostenen en les seves masn una virtut aliena.

 En el Protàgores de Plató es reculll el mite d’Epimeteu i Prometeus, dos germans de sort diferente:” el que pensa tard” i “el que pensa abans d’actuar”. Epimeteu, el més descurat de tosts dos, és l’encarregat de distribuir els atributs particulars a cadascun dels animals. Lliura closques a les tortugues, verí a les serps, ullals als lleons… I quan acaba la tasca s’adona que ha calculat malament, que s’ha oblidat d’una pobra criatura: l’esser humà, un cos sense defenses que rebrà el foc robat del déus. Un cos sense talent parteix de la imatge evocada en aquest mite: un cos precari que sosté en les seves mans una virtut aliena, l’eina amb la qual s’enfronta a l’hostilitat del món.

Fins ara, Monte Isla ha centat la seva atencio en els espais que enes contenen, en la noció de “l’alte” i en els llocs absents de presència humana.

Idea i creació Monte Isla Producció executiva Rut Girona Direcció i dramatúrgia Andrea Pellejero, Adria Girona Interpretació Andreu Martinez Disseny d’escenografia,utillatge i vestuari Marta Lofi Coordinació técnica Roberto Baldinelli Disseny de la il”luminació Gabriela Bianchi Disseny de so Uriel Ireland, Adrià Girona Administrció, gestió comunicación i distribución Monte Isla

Una cooproducció del Grec 2024 Festival de Barcelona, El Canal Centre dce creació d’arts escèniques, Festival TNT i Centro Cultural Conde Duque, amb el suport de L’Abri (suissa), Teatre Municipal de Girona, Teatre Municipal de Lloret de Mar, L’animal a l’esquena, Konvent.O, El Galliner, Ajuts Girona Crea 2023, Institut Ramon Llull, Goethe-Institut Madrid i Departament deCultura de la Generalitat de  Catalunya

 

Comparteix-ho