LLORET ESPAI OFF - ESCENARI: VIDAS ENTERRADAS

L’Om Imprebís, Micomicón Teatro, Teatro Corsario i Teatro del Temple


Dissabte 20 de febrer 12:00 h i 20:00 h

Escenari Teatre de Lloret

15 €

Compra d'entrades

ENTRADES EXHAURIDES PER A LA FUNCIÓ DE LES 20H

 

El Lloret Espai Off ens sol portar a veure espectacles en llocs insòlits. Aquesta temporada, per poder mantenir i garantir totes les mesures sanitàries ocasionades per la Covid-19 el farem a l'escenari.  Però podem seguir veient bon teatre, com sempre. Lloret Espai Off - Escenari. Us esperem!

Durada: 90 minuts

Idioma: castellà i català

 

Espectacle recomanat per La Red de Teatros.

6 històries reals de microteatre.

Aforament molt limitat per garantir totes les mesures sanitàries. Butaques no numerades.

Espectacle que recupera la memòria de les persones que van ser assassinades durant la Guerra Civil i la dictadura franquista, a través d'una sèrie de monòlegs que reconstrueixen el testimoni de sis protagonistes reals.

 

SINOPSI:

 

“Vidas enterradas” és una obra que ens acosta els testimonis reals sobre la vida i la mort de persones assassinades durant la Guerra Civil i el Franquisme, a través de la memòria dels seus fills, néts i besnéts recollit en el serial radiofònic “Vidas enterradas” del programa “A vivir que son dos días” de la Cadena Ser.

Teatralitzat per les comanyies L’Om Imprebís, Micomicón Teatro, Teatro Corsario i Teatro del Temple, amb textos de Mafalda Bellido, Juan Mayorga, Juan José Millás, Alfonso Plou, Laila Ripoll i Pepe Viyuela.

 

 

         

 

Comparteix-ho