Cineclub Adler presenta: Júlia ist


Dijous 14 de desembre 21 h

5 €

Compra d'entrades

 

Elena Martín, 2017

País: Catalunya

Projecció en DCP. Cinema català

 

Sinopsi:

Abans d’anar-se’n a Berlín d’Erasmus, el futur semblava molt clar per a la Júlia, una estudiant d’arquitectura de 21 anys. Un cop allà, completament sola per primer cop, s’adona que no es coneix tan bé a si mateixa com pensava i que no té ni idea del que vol fer.

Elena Martín (que ja vam descobrir a Les amigues de l’Àgata, pel·lícula inaugural de la primera edició del cicle Cinema i dona) debuta rere les càmeres amb un film sortit de sobre les llums i ombres d’un Erasmus a Berlín.

Projecció emmarcada dins el cicle Cinema i dona, activitat coorganitzada amb l’Associació de Dones l’Aurora.

En acabar la projecció, Cineclub Adler i Teatre de Lloret coordinaran un col·loqui amb l’Associació de Dones l’Aurora al vestíbul del teatre.

 

Premis:

Pel·lícula guardonada amb la Bisnaga de Plata a la millor pel·lícula i el Premi a la millor direcció de la secció paral·lela Zonacine a Màlaga 2017.

 

Què n’han dit:

“Pel·lícula-símptoma de les preocupacions, inseguretats i vaivens existencials d’una generació que busca el seu camí enmig d’una societat tecnificada, desvaloritzada i plena de contradiccions.” (Paco Vilallonga, Col·lectiu de Crítics de Cinema de Girona)

“Un film senzill, sí, però altament honest i delicat.” (Oriol Puig Taulé, Núvol)

 

     

 

Comparteix-ho