CINECLUB ADLER PRESENTA: The Love Witch

Cicle Cinema i Dona. Temporada 2019


Dijous 14 de febrer de 2019. 21.00h

Teatre de Lloret

5€

Sinopsi:

L'Elaine, una bruixa jove i atractiva, està entestada en trobar l'amor fent servir conjurs i pocions que solen tenir desenllaços poc desitjats. Quan finalment coneix l'home dels seus somnis, la desesperació per ser estimada la condueix al límit de la bogeria.

Cloem el cicle Cinema i dona amb una atrevida sàtira feminista d'irresistible estètica retro. Amb un estil visual que homenatja els thrillers en Technicolor dels seixanta, aquest exuberant film d'Anna Biller (que, a més de dirigir també s'encarrega d'escriure, produir, muntar, musicar, decorar i fins i tot dissenyar el vestuari de la pel·lícula) reivindica la figura de la bruixa des d'una perspectiva feminista i projecta qüestions candents entorn de la toxicitat del mite de l'amor romàntic o el narcisisme del món contemporani.

Projecció emmarcada dins el cicle Cinema i dona, activitat coorganitzada amb l'Associació de Dones l'Aurora.

En acabar la projecció, Cineclub Adler i Teatre de Lloret coordinaran un col·loqui amb l'Associació de Dones l'Aurora al vestíbul del teatre.

The Love Witch (Anna Biller, 2016) País: EUA. Durada: 120 min. Projecció en DCP. VOSE.

Premis:

Pel·lícula presentada a competició a Sitges 2016.

Què n’han dit:

“Resulta difícil trobar una obra tan exuberant, poderosa i imaginativa com aquesta esmoladíssima sàtira al voltant del poder de la sexualitat femenina escrita i dirigida per l'activista Anna Biller.” (Beatriz Martínez)

“La meva pel·lícula parla sobre com la mirada masculina fa que les dones se sentin malament amb elles mateixes. És un problema. No es pot lluitar contra la mirada masculina, és biologia, però hem de començar a reflexionar sobre ella. Fer millor art sobre ella.” (Anna Biller, autora de The Love Witch)

Amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i Nova Ràdio Lloret

 

 

Comparteix-ho