Lloret Espai Off: El Niño de la Tele

PER PROBLEMES TÈCNICS LA FUNCIÓ ES TRASLLADA AL TEATRE DE LLORET A LES 21.30 H


Divendres 2 de març 21 h

Casal de l'Obrera

8 €

Compra d'entrades

 

Durada: 80 minuts

Idioma: castellà

Què va ser de Rubén Ramírez, el nen que va arrasar als programes de televisió als anys 90. Coneix la seva historia real.

 

Sinopsi: 

Rubén Ramírez va ser un nen prodigi. Com Joselito a Macauly Culkin. Va ser un d’aquells nens amb un talent innat per la imitació i l’espectacle. Rubén vivía pel públic i pels seus aplaudiments. La seva poderosa habilitat mimética el va portar a compartir pantalla i micròfon amb personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla o Javier Cámara.

Durant els primers anys de la seva infancia i adolescencia va combinar l’escola amb els platós de TV. Volava constantment de Barcelona a Madrid, sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l’acompanyava a tot arreu. Fins que un dia el telèfon va deixar de sonar i en Rubén va pasar de tocar el cel a caure en l’oblit en un tres i no res. El món de l’espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys.

Ara en té 31 i, com tothom, té una carrera, un màster i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de Fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Ha canviat els focus pels martells. Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva historia, el seu passat amarg, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.

 

Fitxa artística:

Text

Marc González de la Varga i Rubén Ramírez

Direcció

Marc González de la Varga

Intèrpret

Rubén Ramírez

Escenografia 

Anna Tantull

Producció executiva 

Isis López i equip Flyhard

  

Una co-producció de:

Flyhard Produccions i Pentateatre

Amb el suport de: ICUB - Institut de Cultura de Barcelona i ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals

 

    

 

Comparteix-ho