Lloret Espai Off: Lorca in love

Quantus Teatre


Dissabte 7 d'abril 21 h

Teatre de Lloret

8 €

Compra d'entrades

 

Durada: 90 minuts

Idioma: castellà

Lloc: Jardí de la Pau (al costat de la Masia de Can Saragossa)

Basat en les comèdies  “Amor de don Perlimplín y Belisa en su jardín” y  “El retablillo de don Cristóbal” de Federico García Lorca.

 

Sinopsi: 

"Amor de Don Perlimplín y Belisa en su jardín" (Aleluya erótico en cuatro cuadros y un prólogo) y El Retablillo de Don Cristóbal conforman la dramaturgia de este Lorca in love.

Del gran Federico García Lorca coneixem les seves grans tràgedies però sabem poc dels seus textos en clau de comèdia. Amb aquestes dues obres Quantus Teatre presenta un espectacle sota el títol de Lorca in love... Lorca ens parla d'amors i desamors, infidelitats, en clau de comèdia i tragèdia, satíricament, amb un humor blanc i humor negre, ens presenta uns personatges que juguen al guinyol... un compendi del corpus teatral d'un dels més grans dramaturgs i poetes de la llengua castellana...

“Será necesario que las muchachas cierren los abanicos y las niñas saquen sus pañuelitos de encaje para oir y ver las cosas de doña Rosita casada con don Cristóbal, y las cosas de don Cristóbal, casado con doña Rosita... y las cosas de don Perlimplín, y la joven Belisa...y, ¡ay! ¡ay! ¡ay! Empieza a sonar el tambor. Podéis llorar y podéis reír, a mi no me importa nada... voy a comer un poquito de pan...”

 

Fitxa artística:

DRAMATURGIA I DIRECCIÓ: JOAN ROMÀ ORTIZ

DIRECCIÓ ESCÈNICA: SÍLVIA SOLIGUER

DISSENY LLUMS: ESPAIS ESCÈNICS GRUART

DISSENY VESTUARI: MERCÈ MARESMA

CONFECCIÓ VESTUARI: SÍLVIA VIDAL

DISSENY MÀSCARES: STELLA GONZÀLEZ

 

Repartiment:

DON PERLIMPLÍN: CARLES MELGOSA

BELISA: MÓNICA GARCÍA

MARCOLFA: MARISSA GARCÍA

MADRE DE BELISA: SÒNIA CAMPOS

CRISTOBAL: ALBERT TORRAS

ROSITA: IDOIA SARACÍBAR

POETA: ROSA RELAT

DIRECTOR: LALI BARTI

MADRE DE ROSITA: MERCÈ MARESMA

ENFERMO: STELLA GONZÀLEZ

 

 

   

 

Comparteix-ho