Masacre, una breve historia del capitalismo español

Teatro del Barrio


Dissabte 9 de desembre 21 h

Teatre de Lloret

Anticipat 16 € / Taquilla 18 €

Compra d'entrades

 

Durada: 80 minuts

Espectacle en castellà. 

 

Sinopsi:

Emilio Botín, Esther Koplowitz, Carlos March i Josemaría Escrivá de Balaguer són alguns dels protagonistes de ficció de Masacre.

Qui governa, a Espanya? En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic? Qui té el poder econòmic, a Espanya? Per què el tenen? Des de quan? Com l’han aconseguit? Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?


Aquestes preguntes són l’origen de Masacre. En aquest relat, teatralment lliure però amb voluntat de rigor històric, un home i una dona sense cap mena de poder es lleven un bon dia amb la intenció d’acabar amb el capitalisme a Espanya. A partir d’aquest propòsit sinistre, viatgen a 1939 per tornar a refer el camí des de llavors fins ara. Aquesta vegada, amb els ulls oberts.


En aquest viatge per intentar comprendre alguna cosa més, s’aniran convertint successivament en les persones fonamentals del poder econòmic espanyol durant el segle xx i el trosset que portem del segle XXI.

 

Fitxa artística: 

Direcció: 
Alberto San Juan

Repartiment: 
Marta Calvó 
Alberto San Juan

Autor: 
Alberto San Juan

Producció: 
Teatro del Barrio

 

 

 

Comparteix-ho